Nul op de meter woningrenovatie toekomst thuis
Gemak, zelfredzaamheid en zorg thuis

Domotica en Robotica

Bewegingsdetectie en geluidssignalering Een video-systeem zorgt voor extra veiligheid. Verlichting met bewegingssensoren. Zonwering, deuren, gordijnen en verlichting te bedienen met afstandsbediening. Buurtportal: via internet op de hoogte blijven van nieuws rondom het complex en/of de individuele bewoner.

Basis infrastructuur

Wanneer we woningen gaan renoveren is dat een ingrijpende zaak. Nadenken over de toekomst en de benodigde bijbehorende ICT-infrastructuur is dan essentieel om een woningvoorraad te creëren die voorbereid is op het inzetten van draadloze ICT- toepassingen. Bij Toekomst Thuis is dit een standaard onderdeel van de aanpak, zodat we voorkomen dat u later zegt: “Hadden we toen maar…..”

Domotica en Robotica

Hoge kwaliteitseisen en de wens en de behoefte om langer zelfstandig te blijven wonen, dwingen tot slimme oplossingen bij renovatie en in de langdurige zorg. Domotica en robotica bieden steeds meer technische mogelijkheden. Met een gemakspakket of zorgpakket blijven bewoners langer zelfstandig thuis wonen.

Pakket Zorg en Extra Zorg

Afhankelijk van de bewoners kunnen wij invulling geven aan de gewenste ondersteuning via het “Zorgpakket” of het “Extra Zorgpakket”. Hiermee draagt de Toekomst Thuis-aanpak bij aan veiligheid, communicatie, alarmering en ondersteuning bij dagelijkse handelingen op de maat en naar de wens van de bewoner en (mantel)zorger.