Croon careconnect, partner toekomst thuis

Croon Elektrotechniek

Biedt met CareConnect zorgdomotica oplossingen.

Croon, Wolter & Dros

Al meer dan 135 jaar is Croon, Wolter & Dros Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de installatiebranche. We zijn verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in duizenden gebouwen

Zorgdomotica

Zorgdomotica biedt mogelijkheden om medewerkers in zorginstellingen te ondersteunen, zodat zij de toenemende intensievere zorgvraag voor hun cliënten kunnen blijven verlenen. Ook draagt zorgdomotica er toe bij dat cliënten langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Met ‘CareConnect’ van Croon, Wolter & Dros Elektrotechniek wordt dit mogelijk. 

CareConnect

Het leveren van complete zorgsystemen gaat gepaard met een andere klantbenadering. Voorheen werd gerealiseerd wat de technische adviseur in het bestek had opgenomen. Nu bespreekt Croon, Wolter & Dros de mogelijkheden op basis van functionele eisen en wensen, waaruit de klant een pakket aan voorzieningen kiest dat precies aansluit bij haar zorgproces. Croon vertaalt deze vraag naar een geïntegreerd en gekoppeld systeem en voorziet in de gebruiksondersteuning zodat het blijft voldoen aan de constant veranderende vraag. Zo biedt het zorgsysteem automatisch rapportages over de laatste relevante ontwikkelingen rond de cliënt en is een efficiënter en effectiever zorgproces mogelijk. Vanuit de wetenschap dat in de ontwerpfase belangrijke keuzes voor de gebruiksfase worden gemaakt, staat in de aanpak van Croon, Wolter & Dros centraal.

Klant centraal

Bij Croon, Wolter &Dros staan de doelstellingen vanuit de gebruiker centraal en moet de techniek helpen deze doelen te behalen en niet andersom. Croon, Wolter & Dros bezit en ondersteunt met de kennis van alle elektrotechnisch systemen zodat ook interessante koppelingen kunnen worden gemaakt met bijvoorbeeld de energiehuishouding en de veiligheid van het gebouw.