Climate Construction Van der Leij bouwbedrijven

Climate Construction

Voor betaalbare gezonde en comfortabele woningen.

Over Climate Construction

Climate Construction richt zich samen met haar partners op gestandaardiseerde bouwsystemen welke worden ingezet volgens het ‘’Total Value of Ownership’’ principe. De nadruk ligt bij Climate Construction op het gebied van duurzame en energetische oplossingen, daarnaast nemen wij ook altijd het achterstallig onderhoud, toekomstig onderhoud, financieringen en eventuele bijkomende wensen mee. Het verzamelen en uitwisselen van kennis en competenties op het gebied van energie- efficiënte bouwmethoden, materialen en installaties is een onmisbare eigenschap die voor zowel de advisering als levering van bouwsystemen geldt. Energiebesparing in samenhang met duurzame innovatie zorgt ervoor dat Climate Construction als betrouwbare partner van de klant te boek staat.

Van der Leij Bouwbedrijven

Climate Construction is hét duurzaamheidsbedrijf van Van der Leij Bouwbedrijven. Van der Leij Bouwbedrijven is een familie bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Het bouwbedrijf bundelt de specialismen die antwoord bieden op alle actuele vragen rond de gebouwde omgeving – en leveren slimme oplossingen met meerwaarde. Van der Leij stelt de gebruikers van gebouwen centraal. ‘Kan niet’ bestaat niet bij Van der Leij. Dat komt door de Amsterdamse roots: ambitieus zijn, dóórzetten waar anderen stoppen en graag voorop lopen. Voorop in nieuwe mogelijkheden, processen, technieken en materialen. Nieuwe oplossingen creëren, die niet onopgemerkt blijven. 

Duurzaam wonen

Nul op de Meter Nul op de Meter (hierna NoM) is gebaseerd op het beperken van de energie vraag, door de woning te isoleren en te voorzien van duurzame installaties. NoM betekent dat de energiemeter aan het einde van het jaar op nul staat. Beperking van de energie vraag kan overigens ook in stappen plaatsvinden met behulp van ‘no-regret’ duurzaamheidspakketten. U bepaalt dan zelf tot hoe ver u verduurzaamt en in welk tempo. Wij adviseren u graag over de juiste samenstelling van pakketten, de juiste volgorde van investeringen en de specifieke mogelijkheden voor uw situatie.